Senang Hamil: “CHECK UPT PAGI TADI..2 LINES. PENANTIAN SELAMA 6 TAHUN NI.. "

Senang Hamil

Senang Hamil

Thursday, May 19, 2016

“CHECK UPT PAGI TADI..2 LINES. PENANTIAN SELAMA 6 TAHUN NI.. "


.
Dah banyak duit keluar. Buat tu buat ni. Tapi masih x pregnant. Umur makin naik. Kesuburan makin menurun. Haid makin bermasalah. Kejap ada kejap xda. Suka suka hati dia nak datang bila. Makin lama makin stress. Tengok kawan kawan bertambah anak. Kawan sekelas masa sekolah dulu dah 2 3 anak. Nak masuk 4 pun ada.
.
.
Risau!
.
.
Memang ramai yang ada masalah macam ni kan. Cuba perhati kawan kawan atau kenalan. Mesti ada yang masih xlekat-lekat.
.
.
Ada kan
.
.
Jangan risau sangat. Masalah itu boleh diselesaikan, in sya Allah. Oleh itu kami di SenangHamil2u ada sediakan KAPSUL DARAAYU
.
=========
APA DIA KAPSUL TU PUAN
=========
.
Kapsul Daraayu adalah dari 100% daripada minyak kelapa
.
=========
APA KELEBIHAN DARAAYU?
=========
.
[+] SEMULAJADI. Ya. Kapsul ini sepenuhnya daripada minyak kelapa. Tak ada campur apa apa bahan kimia yang nak sebut pun x reti. Anda boleh amal dengan yakin!
.
[+] KAPSUL HALAL. Kami di SenangHamil semua muslim. Dan kami mengamalkan cara hidup Islam dan mementingkan keHALALan produk. Anda boleh ambil tanpa was was!
.
[+] GELATIN PADA KAPSUL. Ia sangat bagus untuk keseimbangan hormon. Jangan tak tahu, masalah hormon sangat memberi kesan pada kesuburan dan potensi untuk kekalkan kehamilan. Jadi anda boleh selesaikan masalah ini!
.
==========
APA KATA PAKAR MENGENAI MINYAK INI?
==========
.
"MINYAK KELAPA adalah antara makanan yang kaya dengan lemak yang sihat, dan boleh dimakan dengan kerap untuk meningkatkan peluang anda untuk hamil" – Dr Ben Kim
.
"MCFA dalam MINYAK KELAPA seperti asid laurik membantu untuk mengekalkan keseimbangan hormon. Asid lemak sihat yang diperlukan untuk membentuk komponen struktur hormon, termasuk peraturan hormon pembiakan. Badan yang kekurangan asid lemak penting boleh mengganggu pengeluaran hormon pembiakan utama seperti estrogen atau testosterone" - human-fertility. com
.
"Dapatkan nutrien yang baik daripada mentega, avokado, kekacang, dan MINYAK KELAPA untuk meningkatkan kesuburan" –mamanatural. com
.
"MINYAK KELAPA sangat baik untuk fungsi tiroid yang penting untuk mengawal selia hormon dan kitaran ovulasi" - grassfedgirl. com
.
==========
SIAPA YANG SESUAI AMBIL DARAAYU
==========
1) Sukar hamil
2) Masalah haid
3) Ada senggugut
4) Mudah keguguran
5) Rahim tidak kuat
6) Ada endo, cyst, PCOS dan fibroid
.
CARA MAKAN
.
Minggu pertama
Ambil 2 biji sebelum sarapan
.
Minggu seterusnya
Ambil 2 biji sebelum sarapan
Ambil 2 biji sebelum tidur
.
==========
APA KATA PELANGGAN DARAAYU
==========
.
"Dh 5 hri lewat tarikh period.tdi sya cek upt..positive.mcm mne klo daraayu blom habis mkn dah positive.truskn mkn ker sis?"
- Puan Ju, Mentakab Pahang -
.
"Assalam sis. Hamil bole terus makan DaraAyu? InshaAllah..baru test td..patutnya arini period tp da smggu badan lain mcm"
- Puan Mira, KL -
.
"Salam puan. Alhmdulillah sy test pg tadi naik 2 line 😍. Sy tak pasti brapa hri lewat sbb haid mmg tak tratur"
Puan Ila, Selama Perak -
.
"Sy bru je habis sebotol mkn daraayu sis. Sis,pg ni..sy try buat upt test. Ada 2 line"
- Puan Yus, Dungun Terengganu -
.
"Alhamdulillah... sy dh cek 5w. tepat2 3thn pkahwinan sy. Masalah cuma kalau period 3 ari je.. itupun kuantiti skit"
- Puan Farah, Seri Manjung, Perak -
.
"Assalam dik.. check upt pg td..1 terang 1 blurr. pnantian slma 6 taun ni.. "
- Puan Asniza, Sg Petani Kedah -
.
"assalammualaikum sis. sory gangu. tdi g check sy pregnant 😍😍😍"
- Puan Azimah, Miri Sarawak
.
Testimoni2 lagi -->>> http://goo.gl/nIjK4j
Testimoni2 lagi -->>> http://goo.gl/nIjK4j
Testimoni2 lagi -->>> http://goo.gl/nIjK4j
.
=========
CARA BELI?
=========
.
SABAR
SABAR
SABAR PUAN...
.
Puan JANGAN BELI DaraAyu ni TANPA dapatkan special offer yang saya berikan
.
.
APA OFFERNYA PUAN?
.
.
Ok. Teruskan bacaan
.
1 botol Daraayu 120 biji.
Untuk guna sebulan
.
1 botol RM52 termasuk pos
2 botol RM92 termasuk pos
3 botol RM132 termasuk pos
.
Dan lagi jimat bila
.
5 botol dan PERCUMA 1 botol RM212 termasuk pos
.
Yang PERCUMA tu terhad. Siapa cepat dia dapat
.
.
OK! SAYA NAK ORDER!
.
.
WHATSAPP "DARAAYU" KE 014 291 4693
WHATSAPP "DARAAYU" KE 014 291 4693
WHATSAPP "DARAAYU" KE 014 291 4693

.

.